Zang, dans en acteren wat jij maar wil!!

Over NME Artist Studios

subsites/artiststudios/fotosmedium/Dapa-zang-en-dans-m.jpg

NME Artist Studios, een plek waar je je creativiteit deelt en je talent ontwikkelt.

NME Artist Studios verzorgt als onderdeel van het opleidingsinstituut NME foundation diverse cursussen, masterclasses en bijscholingstrajecten voor zowel professionele als voor beginnende theatertalenten.

Acteurs, zangers, dansers en overige podiumkunstbeoefenaars kunnen zich aanmelden voor de musicalcursussen. Als onderdeel van NME foundation sluiten de musicalcursussen, masterclasses en workshops nauw aan op de praktijk.
NME Artist Studios wil iedereen de mogelijkheid geven om zijn of haar talent te ontwikkelen en vooral ook blijven ontwikkelen.

Alle cursussen, workshops en masterclasses worden gegeven door ervaren en gedreven docenten, die zich inmiddels hebben bewezen in de praktijk.

Missie

NME Artist Studios biedt hoogstaande musicalcursussen aan voor de volwassenen kunstbeoefenaar. Onze musicalcursussen worden verzorgd door ervaren professionals die zich met passie voor het vak richten op verdieping en kwaliteit. Creativiteit, persoonlijke aandacht en service spelen hierbij de hoofdrol.

Visie

Door in te spelen op de behoefte aan kwaliteit en verdieping en constant rekening te houden met de wensen van haar doelgroep biedt NME Artist Studios een uniek cursuspakket aan.