Zang, dans en acteren wat jij maar wil!!

Docenten

Janouke Goosens

Janouke Goosen heeft haar Bachelor in Music behaald in 2009 op het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Ze studeerde aan de Muziektheateracademie met als hoofdvak Zang. In 2013-2014 volgde Janouke het eenjarige programma SITI Conservatory van de SITI Company in New York. Naast het werk in haar zangstudio traint Janouke bij de “SITI Company” te New-York en maakt zij verschillende theatervoorstellingen en choreografieën. Janouke is founding member van de Theatercompany “The Syndicate” 

Janouke Goosens geeft:
  • Liedinterpretatie

Varisha Hubregtse

Varisha is afgestudeerd danseres aan de Dansacademie Lucia Marthas en heeft in elke denkbare grote show gedanst. Na haar opleiding is Varisha werkzaam als docent en choreografe, onder andere bij Lucia Marthas. Ze is gespecialiseerd in Pop, Show, Musical Dans en Urban. Haar lessen zijn een combinatie van fysiek, techniek en ontwikkeling van de individuele vaardigheden.De visie van Varisha:" Het uiterste uit jezelf laten halen en doelen blijven verbreden. Op deze manier kun je jezelf ontwikkelen nog een nog betere performer, creative artist en geweldige danser." 

Varisha Hubregtse geeft:
  • Show-, musical- & jazzdance

Peggy Sandaal

Door al deze ervaring van verscheidene disciplines is zij zich gaan ontwikkelen in het vraag en aanbod op de auditie markt. Tijdens de lessen gaan de deelnemers aan een nummer van eigen keuze werken. Bij het behandelen van het nummer loop je tegen verschillende punten aan die op persoonlijke wijzen worden aangepakt. Ook worden de do’s en dont’s voor en tijdens audities aangeleerd. De lessen worden al enige jaren door Peggy Sandaal gegeven en door de leerlingen en haarzelf als bijzonder en leerzaam beschouwd.---------------------------------------------Peggy Sandaal begon haar carrière als danseres, maar ontwikkelde zich hiernaast ook als een volwaardige zangeres. Door haar opleiding aan de Fontys Dansacademie en haar wilskracht, werd zij al snel een allround artiest. Mede door de passie voor het vak wist zij vroegtijdig de nodige diploma’s te behalen en rondde de academie in drie jaar af. Tijdens haar laatste jaar werd zij gevraagd voor “Saturd...

Peggy Sandaal geeft:
  • Allround auditietraining